Militants del PSC a favor de la ILP PROU!
Militants del PSC a favor de la ILP PROU!
  Militants del PSC a favor de la ILP PROU!

Avui 19 de juliol hem conegut la decisió final de la comissió executiva del nostre partit respecte al posicionament del grup parlamentari per la votació de la ILP PROU que tindrà lloc el proper 28 de juliol.

I la decisió, que no és altre que la concessió als diputats i diputades socialistes de plena llibertat de vot , ens omple d'alegria i orgull. Alegria per entendre que han estat escoltades les nostres reivindicacions, i orgull de pertànyer a un partit que, com no podia ser d'altre manera, respecta la pluralitat interna.

Moltes gràcies a tots els i les que heu sumat la vostra veu a aquesta plataforma. Independentment del pes que hagi pogut tenir psc-diu-prou en la decisió final, penso que hem donat un clar exemple de pluralitat, respecte, i perquè no dir-ho, també de tenacitat.

Gràcies també a aquells que des de fora del partit, com a ciutadans i com a votants, heu volgut fer sentir la vostra veu. Gràcies per tant als impulsors i signants de les iniciatives“ No amb el meu vot ” i “ Para la libertad de voto del PSC en la votación Parlamentaria contra las corridas de toros en Cataluña ”.

 

 

I per aquells companys i companyes diputats que encara no tinguin clara la orientació del seu vot em permeto recomanar-los que escoltin amb atenció a Javier de Lucas, un home brillant que fa una exposició a l'alçada de la seva intel·ligència i els seus ingents coneixements del dret.

Val la pena escoltar-lo amb deteniment. No us ho perdeu. És una autentica lliçó magistral de dret.

Javier de Lucas compareix al Parlament from Carles Marco on Vimeo.

 

 

Fent clic a la imatge pots descarregar-te el pdf del manifest que hem fet arribar a la comissió executiva. Tan sols hem substituït la llista dels 132 noms d'afiliats per un sol full que explica breument el seu perfil.

 

Fent clic a la imatge et pots descarregar el pdf amb la resolució aprovada el 14 de novembre de 2009, per la Comissió Executiva Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, per un benestar animal sense excepcions.

 

 

 

Un vídeo molt educatiu

Mitjançant magistrals lliçons d'ètica, filosofia i dret, totes extretes de les compareixences al Parlament de Catalunya, es va conformant una realitat objectiva : “ la ILP per abolir les curses de braus defèn un be jurídic superior i és una interferència legitima de l'estat sobre les llibertats individuals”

Un cop escoltat aquest vídeo es pot tenir una idea més amplia i profunda del significat de la paraula llibertat, al temps que dona suficients elements de judici com per a poder relegar la frase “prohibit prohibir” al lloc que li pertoca, es a dir, al racó de les frases buides i sense sentit.


   
     
 
 
341 adhesions rebudes
 
 

 

Contacta amb l'administrador aquí
Carles Marco